Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] "SydvÀrlden Pyrrus och Kerk 4" by Stig Granfors & Marcus Granfors ~ eBook PDF Kindle ePub Free

SydvÀrlden Pyrrus och Kerk 4

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: SydvĂ€rlden Pyrrus och Kerk 4
  • Author : Stig Granfors & Marcus Granfors
  • Release Date : January 05, 2021
  • Genre: Sci-Fi & Fantasy,Books,Science Fiction,
  • Pages : * pages
  • Size : 1199 KB

Description

PÄ Dödsplaneten vÀntar man ivrigt pÄ resultatet av forskningsresan till planeten SydvÀrlden. Uppgiften Àr att söka den gen som skapar rovdjursinstinkten. PÄ SydvÀrlden finns de livsfarligaste varelserna i universum, de stora skrÀcködlorna, Tyrannosaurus. Alla försök att grunda en koloni har misslyckats pÄ planeten. Men om rovdjursgenen kan hittas och det gÄr att förÀndra den, kan kanske aggressiviteten begrÀnsas eller helt elimineras inte bara hos skrÀcködlorna men ocksÄ hos de vÀxter och djur, som Àr sÄ livsfarliga för den lilla kolonin pÄ Dödsplaneten. Att ta blod frÄn stora skrÀcködlor och snabba raptorer visar sig vara ingen lÀtt uppgift. En plötslig naturkatastrof och en överraskande upptÀckt förÀndrar hela uppdraget.

FjÀrde boken om rymdÀventyrarna Pyrrus och Kerk, vilkas motto Àr 'Det kommer att bli bÀttre'.



"Tyrannosaurusens mun var fylld med ett sextiotal stora, sÄgtandade tÀnder som var upp till femton centimeter lÄnga. FramtÀnderna var mindre och flatare Àn tÀnderna lÀngre bak, som var grövre och satt tÀtare. Den kraftiga kÀken visade att detta var ett rovdjur, som kunde Ästadkomma kraftiga bett och krossa stora ben. För Tyrannosaurusen var Kerk och Pyrrus bara smÄ munsbitar."

"Med tysta, smygande steg omringade raptorerna besten. Det lÄga gutturala ljudet var signalen att gÄ nÀrmare. Ljudet fick den stora besten att strÀcka pÄ sig och spana ut i mörkret. Besten vrÄlade, dÄ den sÄg de smÄ skuggorna komma nÀrmare. Det var inget ilsket vrÄl. Det var mera ett vrÄl fyllt av rÀdsla och Ängest."

"En hyllning till Harry Harrison och hans Stainless Steel Rat."


Free Download "SydvÀrlden Pyrrus och Kerk 4" PDF ePub Kindle